Pui pe pat de sare cu legume si sos gorgonzola

de trifadalia in Pui, 6 Mar 2018 | 2597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • sare
  • 4-5 cartofi
  • 1-2 morcovi
  • broccoli
  • 200 ml de smantana
  • 200 gr de branza gorgonzola
  • 1 catel de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe pat de sare cu legume si sos gorgonzola:

Se pune un strat gros de sare pe tava ( cam de un deget grosime), se condimenteaza puiul cu sare si piper. Legumele se curata, se spala si se condimenteaza dupa care se pun intr-o punga pentru cuptor alaturi de pui. Se introduce tava in cuptor 45-60 de minute.

Pentru sos:

Intr-o tigaie se pune untul, usturoiul si branza taiate cubulete, se amesteca in continuu in tigaie pentru a se topi ingredientele. Dupa omogenizarea lor, se adauga smantana si se amesteca timp de 4-5 minute, se condimenteaza cu sare si piper. Acest sos se serveste langa puiul scos din cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de sare cu legume si sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu dovlecei en papillote