Pui pe pat de sare cu legume si sos gorgonzola

de trifadalia in Pui, 6 Mar 2018 | 2923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • sare
  • 4-5 cartofi
  • 1-2 morcovi
  • broccoli
  • 200 ml de smantana
  • 200 gr de branza gorgonzola
  • 1 catel de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe pat de sare cu legume si sos gorgonzola:

Se pune un strat gros de sare pe tava ( cam de un deget grosime), se condimenteaza puiul cu sare si piper. Legumele se curata, se spala si se condimenteaza dupa care se pun intr-o punga pentru cuptor alaturi de pui. Se introduce tava in cuptor 45-60 de minute.

Pentru sos:

Intr-o tigaie se pune untul, usturoiul si branza taiate cubulete, se amesteca in continuu in tigaie pentru a se topi ingredientele. Dupa omogenizarea lor, se adauga smantana si se amesteca timp de 4-5 minute, se condimenteaza cu sare si piper. Acest sos se serveste langa puiul scos din cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de sare cu legume si sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]