Pui Kievskaia

de Simo in Pui, 15 Apr 2009 | 11711 vizualizari

 

O reteta celebra, de la Simo.

 

INGREDIENTE

  • -1 piept de pui
  • -3 aripi de pui, 100 g unt
  • -1 legatura de marar
  • -zeama de la o lamaie
  • -2 linguri de pesmet si 2 linguri de faina
  • -Delikat Barbeque pentru friptura de pui
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Kievskaia:

Se pun aripile la fiert cam 10 minute si apoi se dezoseaza si se opreste osul mare al fiecarei aripi. Se taie pieptul de pui cat mai subtire si se stropeste cu zeama de lamaie. Amestecam untul cu mararul tocat si Delicat Barbeque. Se unge pieptul cu acest amestec, apoi se ruleaza bucata de piept pe osul aripii, se da prin faina, ou batut si pesmet si se prajeste in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Kievskaia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]