Pui in vas roman

de violeta30 in Pui, 25 Dec 2018 | 6144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • 7-8 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • o ceasca de apa
  • sare/delikat
  • condimente pentru pui
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in vas roman:

Curatam si spalam bine puiul. Il condimentam cu sare/delikat si condimente.

Legumele le taiem in jumatati si le asezam pe fundul vasului, punem cescuta de apa, presaram cu delikat si asezam puiul cu pieptul in sus peste legume. Punem capacul si introducem vasul in cuptorul pe care il vom aprinde inainte sa introducem vasul.

Lasam la copt in jur de 2-3 ore sau in functie de cum se rumeneste puiul.

Se serveste alaturi de muraturi sau salata de varza sau verde, cu legumele pe post de garnitura.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pat de pulpe cu asternut de cartofi la cuptor