Pui cu usturoi si mamaliguta

de Corinuta in Pui, 20 Noi 2010 | 10709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de pui
  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 lingurita boia
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper macinat
  • 1 cana faina de malai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu usturoi si mamaliguta:

Se spala carnea de pui, se sterge si se pune la prajit intr-o cratita in ulei. Se rumeneste bine pe toate partile, apoi se presara boiaua si se adauga apa cat sa acopere carnea. Se condimenteaza cu sare si piper, patrunjelul tocat si se lasa sa fiarba cca 30 de minute la foc potrivit pana scade apa la jumatate. In ultimele minute de fierbere se adauga usturoiul curatat si tocat marunt.

Intre timp se pun la fiert 3 cani de apa cu sare si faina de malai. Cand incepe sa fiarba se amesteca bine pana e gata.

Se serveste puiul pe pat de mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu usturoi si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]