Pui cu țelină și chipsuri de cartofi cu Parmezan

de Satisfyyourcravings in Pui, 19 Feb 2014 | 4002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fără piele și os
  • 1/2 rădăcină țelină
  • ulei de măsline
  • sare/piper
  • 4 cartofi medii
  • boia dulce
  • sare cu țelină
  • Parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu țelină și chipsuri de cartofi cu Parmezan:

Cartofii nu se curață de coajă. Se spală și se taie felii transversale nu foarte groase. Se acoperă cu tipurile de sare, piperul, boiaua și ulei de măsline. Se așează feliile într-un singur strat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se introduc în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 10-15 minute. Se scot și se presară Parmezan deasupra. 

Țelina se curață și se taie cuburi. Se călește într-o tigaie cu puțin ulei câteva minute. Se scoate pe o farfurie. 

Puiul se taie cuburi și se gătește într-o tigaie cu puțin ulei până începe să se rumenească. Se adaugă țelina, se sărează și piperează. Se amestecă din când în când timp de 5 minute. Se acoperă tigaia și se mai lasă 5 minute, scuturând din când în când. 

Se servește puiul împreună cu chipsurile. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu țelină și chipsuri de cartofi cu Parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]