Pui cu sos si pireu

de mary993 in Pui, 14 Apr 2014 | 3995 vizualizari

 

Mi-a luat 2 ani jumate de casnicie sa inteleg cum sa il fac pe sotul meu sa manance pieptul de pui. Asa ca intr-o zi m-am uitat in frigider si nu aveam prea multe de ales. Am luat o tigaie, pieptul de pui...si am facut treaba! De atunci o data in saptamana imi cere sa ii gatesc pieptul de pui cu sos de smantana si branza philadelphia

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • smantana
  • branza philadelphia
  • sare,vegeta,putin piper
  • putina margarina si ulei
  • cartofi pentru pireu
  • salata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos si pireu:

Se pune putin ulei si margarina in tigaie. Cand s-a incins se pune pieptul de pui apoi se condimenteaza cu vegeta, sarea si piperul. Cand e moale si putin rumenit la culoare se pune branza si smantana. Se mai lasa pe aragaz 5 min si apa din smantana si branza va scadea, asa va fi un sos mai consistent. Se face pireul si salata.

TIPS-URI

1

Nu fac pieptul de pui in gramaj de obicei la 3 bucati mari piept de pui pun cam 150 gr branza philadelphia si 300 gr smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos si pireu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui frantuzesc cu ciuperci si smantana