Pui cu garnitura de morcov

de Sabina in Pui, 13 Mai 2009 | 7101 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe pui intregi
  • 2 aripioare de pui
  • 5-6 morcovi
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • paprika iute
  • cimbru
  • rozmarin proaspat
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu garnitura de morcov:

Intr-un castron punem carnea de pui, adaugam 2-3 linguri de ulei de masline, condimentam (sare, piper, paprika, cimbru, rozmarin). Combinam bine bine carnita cu aceste condimente si lasam deoparte cateva minute. Intr-un vas punem carnita condimentata, adaugam o cescuta mica de apa si dam la cuptor.

Spalam, curatam morcovii, ii taiem si ii punem la fiert aproximativ 20 de minute. Cand sunt gata ii adaugam in vasul din cuptor printre bucatile de carnita. Mai lasam vreo 20 de minute si e gata. Servim cu patrunjel presarat din belsug. Aceasta garnitura este potrivita pentru cei carora le plac morcoveii. Pot fi chiar combinati si cu cartofi, brocoli, etc (depinde de gusturi)!

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu garnitura de morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Sabina 1

14.05.2009, 09:48

Ce de argumente aveti voi.
Sa mi le trimiteti si mie, ca o sa mi vina si mie vremea sa duc munca de lamurire

adry88 1

20.05.2011, 12:54

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:51

ce apetisant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de rosii si rozmarin