Pui cu cartofi, salvie si rozmarin

de Oana in Pui, 1 Oct 2010 | 5729 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept si pulpe de pui de tara
  • un kg cartofi
  • cateva fire de rozmarin proaspat
  • cateva fire de salvie proaspata
  • cativa catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi, salvie si rozmarin:

Carnea de pui se spala si se portioneaza, se da intr-un clocot si se arunca apa cu spuma, apoi se spala carnea cu apa rece. Se pune apoi la fiert in apa cu sare pana este moale.

Intr-un vas de iena se aseaza cartofii curatati, spalati si taiati in patru pe lung. Carnea se aseaza printre cartofi, se adauga zeama in care a fiert, se condimenteaza si se aseaza deasupra crengutele de salvie si rozmarin. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor pana se inmoaie cartofii. Se scoate folia si se mai lasa 10 minute in cuptor. La final se presara deasupra usturoiul zdrobit.

Se serveste fierbinte, alaturi de buchetele de broccoli sote.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi, salvie si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]