Pui aromat

de crisad in Pui, 9 Noi 2009 | 8059 vizualizari

 

un gust aromat dulce acrisor

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui (in functie de nr de persoane )
  • 1 gutie
  • 1-2 mere
  • ghimbir
  • 2 portocala
  • 2-3 rosii
  • 3-4 carei usturoi
  • sare ,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui aromat:

 se spala pulpele de pui cu apa rece  se condimenteaza cu sare si piper si se stropesc cu zeama de la  o portocala .se lasa la macerat cel putin 2 ore . in timpul asta am dat pe razatoarea mica merele si gutuia si le-am tras putin la tigaie impreuna cu usturoiul si putin ulei , se aseaza pulpele in  tava (cu tot cu zeama de portocale)se adauga ghimbir -de preferinta proaspat- se taie felii a 2 portocala deasupra si printre pulpe si se dau la cuptor  pt 15-20 min .apoi se adauga sosul de gutui si mere si se lasa pana se rumenesc .

garnitura am avut cartofi copti

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]