Pufosenii cu cascaval

de scortisoara in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2013 | 5976 vizualizari

 

Le-am zis pufosenii pentru ca sunt ataaaaaaat de pufoase, logic :)) iar cascavalul si condimentele le-au dat un gust aparte.

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat foietaj
  • boia iute
  • sare
  • cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pufosenii cu cascaval:

Dezghetam aluatul foietaj mai intai. Il intindem pe masa si deasupra presuram sare si boia cat sa-l acopere pe tot. Taiem foietajul in forma doritam, eu l-am facut gen saratele lungi si apoi radem cascavalul deasupra. 

Le punem cu grija in tava si de dam la cuptor pana se rumenesc la fund.

Nimic mai simplu si delicios!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pufosenii cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]