Prajiturele de Craciun

de laylalala in Prajituri, 1 Ian 2012 | 6012 vizualizari

 

Pentru mai multe poze accesati linkul urmator : http://laura-dachman.blogspot.com/2011/12/prajiturele-de-craciun.html

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
  • 200 gr unt
  • 150 gr miere
  • 50 gr zahar brun
  • 2 oua
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 500 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita scortisoara
  • coaja rasa de la 1 portocala
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajiturele de Craciun:

incinge cuptorul la 180˚C.

2.       Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scortisoara si coaja de portocala. Intr-un bol bate untul cu mierea si zaharul apoi incorporeaza ouale – cate unul pe rand, urmate de esnta de vanilie si ingredientele uscate.

3.       Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina si taie din el mai multe forme de stele/flori – de diferite marimi. Da biscuitii la copt 10-12 minute apoi lasa-I sa se raceasca.

4.       Pentru asamblare, lipeste cativa biscuiti de diferite marimi intre ei cu putina glazura de zahar.Decoreaza brazii cu glazura de zahar verde si alte decoratiuni.

TIPS-URI

1

Pentru mai multe poze accesati linkul urmator : http://laura-dachman.blogspot.com/2011/12/prajiturele-de-craciun.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajiturele de Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de oanapl 8

ieri la 13:03

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura rapida "Duminica"