Prajitura cu visine

de silvi0ara in Prajituri, 24 Iun 2010 | 5598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g unt  
  • 300g zahar  
  • 300g faina  
  • 2 plicuri zahar vanilat  
  • ½ pac.praf de copt  
  • o priza sare  
  • 7 oua  
  • 1kg.visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Mai intai curatam visinile de samburi si le lasam la scurs intr-o strecuratoare. Daca sunt prea acrisoare adaugam peste ele 2 linguri cu zahar.

Se freaca bine untul cu zaharul,vanilia si priza de sare pana devine ca o spuma.Apoi se adauga pe rand cate un galbenus si amestecam bine dupa fiecare,apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt,se omogenizeaza bine,iar la sfarsit adaugam albusurile batute spuma tare si le amestecam in coca foarte incet de jos in sus.

Se unge o tava mare de placinta cu unt,o tapetam cu hartie pergament,apoi se toarna compozitia in ea si deasupra se aseaza visinile scurse bine de suc,puse una langa alta.Se introduce tava la cuptorul preancalzit la 180gC pana este gata.Se face testul cu scobitoarea.

Cand prajitura este gata o pudram cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (9)

izulika 1

24.06.2010, 23:15

vreau si eu...macar 3-4 bucati

ramo_cata 1

25.06.2010, 01:26

mihaelar63 1

28.06.2010, 10:30

5 furculite si ma duc direct la piata dupa visine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Visinoaice"