Va invit la o prajitura cu ocazia celor 4 anisori ai Amirei. La multi ani iubita mea!
Blat:
Ouale se separa. Se toarna uleiul peste galbenusuri si se omogenizeaza.  Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se  mixeaza pana se obtine o spuma tare si lucioasa. Se toarna  galbenusurile si se omogenizeaza usor. La sfarsit se incorporeaza faina  amestecata cu nuca macinata, ness-ul si bilutele de ciocolata, amesteand  usor cu o spatula.
Se toarna compozitia intr-o tava (24 cm diametru) tapetata cu hartie de  copt si se da la cuptor la foc mediu pentru cca 25-30 minute. Blatul se  aureste usor si se desprinde de pe marginea tavii. Se scoate blatul pe  un gratar si se lasa la racit.
Crema:
Ciocolata rupta bucatele se pune intr-un vas impreuna cu smantana si  cafeaua. Se topeste la foc mic, avand grija sa nu dea in clocot. Se da  deoparte si se omogenizeaza, apoi se pune la frigider pentru cel putin 1  ora, cat crema se raceste si se intareste. Mai apoi se mixeaza pana se  obtine o crema pufoasa. 
Daca nu se intareste suficient, daca refuza cu desavarsire sa se intareasca, adaugati 1 intaritor de frisca.
Punem crema peste blatul racit. Uniformizam si dam la rece pana pregatim jeleul de cafea.
Gelatina o hidratam in cateva linguri cu apa rece. 
Dupa ce preparam cafeaua, o lasam sa se racoreasca si o strecuram  printr-o sita fina (daca o preparati la filtru sariti peste aceasta  etapa). Adaugam gelatina si omogenizam. Dam la frigider pana se raceste  bine si incepe sa prinda consistenta.
In jurul blatului punem inelul de la tava detasabila in care am copt sau  confectionam unul dintr-o bucata de folie de aluminiu. Turnam deasupra  compozitia pentru jeleu, care este inca lichida, apoi dam la rece pana  se intareste foarte bine.
Se scoate inelul din jurul blatului si se portioneaza dupa dorinta.