Blat 1:
Blat 2:
Crema :
Blatul 1:
Albusurile se bat spuma  si se amesteca apoi cu zaharul. Se bat bine  pina se intaresc.Adaugam faina, praful de copt si cana cu fructele de  padure stoarse.
In cuptorul dinainte incalzit la 180 grade introducem tava cu hartia de  copt unsa cu putin unt si cu aceasta compozitie moale ca un pandispan. O  lasam sa se coaca bine si testam cu scobitoarea.
Cand e coapta o scoatem cu hartie cu tot si o lasam sa se raceasca.
Blatul 2:
Galbenusurile se freaca bine cu untura( margarina)  apoi adaugam  bicarbonatul stins, zaharul, zeama de fructe si faina. Daca doriti sa  fie de o culoare mai inchisa puteti adauga 2 linguri cacao.
Amestecam bine toate ingredientele si le dam in tava captusita cu hartie  de copt unsa cu putin unt, la cuptor sa se coaca. Verificam cu  scobitoarea.
Crema:
Facem budinca de vanilie conform instructiunilor de pe plic si o lasam  sa se raceasca. Adaugam untul si mixam bine sa obtinem o crema pufoasa.
Intre cele doua blaturi punem crema si deasupra pudram cu zahar praf.
Pofta mare !
1
Blatul 2 se poate insiropa cu un sirop cu esenta de rom.
2
Se poate face o glazura de ciocolata care sa se puna peste prajitura...