Prajitura cu foi,zahar ars si crema de mure

de Michelle in Prajituri, 24 Oct 2009 | 8893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Foi:
  • 2 oua
  • 4 lg zahar
  • 10 lg zahar pentru caramelizat
  • drojdie cat o nuca
  • faina cat cuprinde
  • coaja de portocala rasa
  • o cana lapte
  • o cana ulei
  • 100 gr unt
  • Crema:
  • un plic de budinca
  • 400 ml lapte
  • 2 lg miere de albine
  • un borcan(400 gr) de gem de mure
  • 250 gr unt.  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi,zahar ars si crema de mure:

Din toate ingredientele pentru foi se face o coca.Se imparte in 3 si se coc pe fundul tavi la cuptor.Zaharul se caramelizeaza si se unge fiecare foaie (dupa coacere).
Preparam crema cu doar 400 ml lapte.Cand sa racit adaugam si gemul de mure si untul.

Umplem foile cu crema, apoi glazuram cu ciocolata topita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi,zahar ars si crema de mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]