Prajitura cu dulceata

de gaby_gabytza in Prajituri, 15 Feb 2012 | 6947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 200 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • faina(cat sa iasa ca o smantana mai groasa)
  • un praf de sare
  • esenta de rom
  • nuca
  • 2 linguri cacao
  • dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu dulceata:

Mixam ouale cu zaharul si praful de sare pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul treptat, faina, praful de copt si esenta. Se amesteca cu o lingura si se toarna compozitia (oprim cca 4 linguri) intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Desupra intindem dulceata(eu am folosit de prune). Compozitia ramasa se amesteca cu cacao, 100 g nuca macinata si putina faina. Amestecam pana iese un aluat care putem sa-l dam prin razatoare. Aluatul il dam prin razatoare deasupra la dulceata. Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

15.02.2012, 19:56

buna buna

mirela0911 1

15.02.2012, 22:00

cred ca a iesit tare buna!

oana_pisicutza16 1

15.02.2012, 22:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de prajitura Linzer cu aluat ras si dulceata de gutui si nuca