Daca doriti ceva pufos,cremos,crocant si ciocolatos toate intr-o singura prajitura,ei bine ati gasit.:)
Aveam branza proaspata facuta in casa si ma tot gandeam cum sa o prepar.Sunt foarte multe moduri simple de a preparara ceva cu branza de vaci,dar am vrut ceva mai aparte. A iesit  o prajitura cu  blat pufos, crema de branza cremoasa,migdale crocante si multa ciocolata,dar gata cu vorba,sa trecem la reteta:)
Compozitia 1:
Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le mixam cu 2 linguri de  zahar pana se intaresc,iar galbenusurile le mixam impreuna cu o lingura  de zahar,zaharul vanilat,uleiul,sarea si praful de copt pana obtinem o  compozitie alb galbuie,pe care o turnam peste albusuri.Cu o lingura incorporam treptat faina,amestecand usor de jos in sus.,apoi cacaua.Compozitia obtinuta o punem intr-o tava,in care am pus in prealabil  hartie de copt si am uns-o cu ulei,apoi ne apucam imediat de a doua compozitie.
Compozitia 2:
Punem toate ingredientele mai putin faina intr-un vas si le mixam cu  mixerul vertical,pana obtinem o compozitie omogena,apoi adaugam  faina,mai mixam de 2-3 ori si adaugam  compozitia obtinuta peste  compozia 1.
Cu ajutorul unei palete amestecam compozitiile in tava,amestecand de jos  in sus,dar cu grija pentru a nu le amesteca complet.Adaugam fulgii de  migdale,apoi punem tava in cuptorul preincalzit la 190 de grade pentru   40 de min.sau pana trece testul ''scobitoarea''.
Inainte cu 10 min,de a scoate prajitura din cuptor,punem pe foc laptele condensat si ciocolata,pana dau intr-un clocot.
Cand prajitura este gata, o lasam sa se racoreasca 5 min(nu trebuie sa  se raceasca) si adaugam peste prajitura compozitia cu lapte.
1
Eu am pus glazura doar pe jumatate de prajitura,pe cealalta jumatate am pus cand am servit.Este gustoasa in ambele varianta.