Prajitura cu branza

de Julie in Prajituri, 5 Sep 2010 | 12147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 6 oua,
  • 16 linguri zahar,
  • 16 linguri ulei,
  • coaja rasa de lamaie,
  • esenta de vanilie,
  • 1 praf de copt,
  • 100 ml smantana,
  • o cana faina.
  • Pentru umplutura:
  • 1 kg branza proaspata de vaci,
  • 100 g smantana,
  • 4 oua,
  • esenta de vanilie,
  • coaja rasa de lamaie,
  • 2 linguri gris,
  • 1 cana zahar,
  • 100 g stafide.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza:

Umplutura:

Se paseaza bine branza proaspata ,se amesteca apoi cu smantana, ouale, mirodeniile, grisul ,zaharul si stafidele.

Aluatul:

Se mixeaza ouale intregi cu zaharul si se adauga restul ingredientelor. Aluatul obtinut se imparte in doua parti egale.

Se unge o tava cu ulei si se presara cu faina. Se toarna prima jumatate din cantitatea de aluat si se coace pe jumatate( 7-8 minute) Se scoate tava, se aseaza umplutura si se  toarna si restul de aluat. Se mai coace inca 25-30 minute.

Se pudreaza cu zahar farin. Este delicioasa servita calda dar nici rece nu e de refuzat ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]