Prajitura Catalina

de Camelia_Viorica in Prajituri, 11 Apr 2014 | 26504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat :
  • 6 albusuri
  • 6 linguri apa
  • 1 praf de copt
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri faina
  • visine
  • 1 foaie de napolitana
  • crema:
  • 6 galbenusuri
  • 1 budinca vanilie
  • 200 gr zahar
  • 400 ml lapte
  • 250 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Catalina:

Blat: se bat albusurile spuma, apoi se adauga cele 6 linguri de apa,praful de copt,zaharul,faina si visinele. Se pune o foaie de napolitana in tava iar peste se pune compozitia blatului, dupa care se da la copt

Crema: intr-o cratita se pun galbenusurile, budinca, zaharul si laptele, se fierbe pana se ingroasa crema, apoi se lasa la racit dupa care se freaca cu 250 gr unt.

Peste crema se pune frisca si se poate decora cu ciocolata razalita !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Catalina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]