Prajitura Ana

de Constelatialeu in Prajituri, 21 Ian 2013 | 23176 vizualizari

 

Sincer nu prea mi-a iesit cum trebuie,n-am avut suficient de multa rabdare sa las crema la rece.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 1 plic de creme ole de cacao
  • Crema
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 600 ml frisca licida
  • Glazura
  • ciocolata rasa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Ana:

Blat:

Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul si se omogenizeaza compozitia. La final adaugam plicul de creme ole. Se coace in cuptorul preincalzit 25 minute.

Crema:

300 ml frisca cu ciocolata rupta bucatele se pune pe baie de abur, se amesteca pana se topeste ciocolata, se da dupa foc si se da la frigider, 4-5 ore. Trebuie sa fie tare. Dupa ce a stat la rece se amesteca cu mixerul si se toarna restul de 300 ml de frisca. Se toarna putin cate putin pana terminam frisca.

Peste blatul racit se pune spuma asta ganache.Se rade ciocolata desupra sau se face o glazura,dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Ana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza dulce si ciocolata