Porumb copt (la gratar)

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2015 | 4235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de porumb in lapte
  • sare si chilli dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb copt (la gratar):

Curatam stiuletii, ii asezam pe gratar, ii intoarcem pe toate partile pentru a se rumeni frumos si uniform.

Cand sunt bine copti, presaram sarea si chilli dupa gust.

Se servesc calzi, cu pofta!

TIPS-URI

1

Optional, se poate adauga un cub de unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb copt (la gratar)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]