Pollo ai funghi porcini - Pui cu hribi

de irena in Pui, 3 Mar 2012 | 6150 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc piept pui,
  • 2 linguri faina,
  • 250 ml smantana,
  • 1 ceapa medie,
  • 250 gr hribi ,
  • 4linguri ulei masline,
  • sare,piper,
  • 100 ml apa.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pollo ai funghi porcini - Pui cu hribi:

Ceapa taiata cubulete se caleste in uleiul de masline,apoi adaug bucatile de piept pui taiate in fasii si date prin faina,las pe foc pana cand carnea devine aurie.Adaug ciupercile taiate felii,sare,piper si 100 ml apa si las pe foc mediu cca 20 min,apoi adaug smantana si pun vasul acoperit,in cuptor, la 180 C,ptr 10 min.

Se poate servi cu orez simplu si pastai sote.

TIPS-URI

1

Se pot folosi si hribi uscati care in prealabil au fost hidratati ptr 30 min in apa fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo ai funghi porcini - Pui cu hribi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (13)

Rocsi 1

03.03.2012, 22:09

vai cat imi place..anul asta nu am avut bureti ca nu au fost in toamna si chiar le-am dus dorul!!!

mena29 1

03.03.2012, 22:11

vin la masa si eu

irena 1

04.03.2012, 09:35

Cu multa placere va astept !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume si portocale