Platou festiv

de janet in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2010 | 14986 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -urda
  • -marar verde
  • -masline negre
  • -felii de sunca presata
  • -castraveti
  • -ridichi
  • -ardei capia,rosu
  • -pate de ficat
  • -galbenus de ou fiert
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou festiv:

Ardeiul capia ,l-am curatat si l-am umplut cu o pasta facuta din urda amestecata cu marar, apoi l-am feliat

-feliile de sunca le-am umplut cu o pasta facuta din pate de ficat, amestecat cu galbenus de ou fiert si mustar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou festiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]