Placinta Dobrogeana

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2013 | 4373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta
  • 400g unt topit pentru uns foile
  • 200g smantana
  • 5 oua
  • 3 cutii branza fagaras cu smantana(x200g) alternativa la 500 g telemea sau branza dulce
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta Dobrogeana:

"Imbracam" tava in unt topit. Odata pregatite ingredientele si tava, incepem prin a unge foile cu unt topit, cate 2-3 foi suprapuse, dupa care intindem frumos pe toata suprafata branzica cu smantana, dupa care rulam foile. Asezam pe rand in tava rulourile obtinute, le mai ungem o data pe toate cu unt, dupa care turnam deasupra amestecul de oua cu smantana. Dam la cuptorul preincalzit si asteptam cu nerabdare sa se rumeneasca frumos, dupa care ne infruptam cu pofta din aceasta minunata placinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta Dobrogeana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]