Placinta cu spanac si branza

de gugugh in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2010 | 7423 vizualizari

 

usor si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj din comert
  • 1/2 borcan spanac
  • 150 gr branza telemea sau de oi
  • 100 gr smantana,
  • 1 ou
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac si branza:

Foietajulse lasa la temperatura camerei sa se dezghete

Spanacul scurs se amesteca cu branza rasa, oul, smantana, sare si pier si se omogenizeaza bine.

tercem la asamblare: procedam la alegere, eu am taiat foaia pe jumatate apoi la un capat am taiat fasiute subtiri iar la celalalt capat am pus umplutura si amrulat. coacem la cuptorul preincalzit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

07.12.2010, 16:33

am salvat reteta , sunt amatoare de tot ce e cu spanac

gugugh 1

07.12.2010, 18:37

se poate folosi si spanac proaspata tb doar spalat si usor calit

mamaieelena 1

08.12.2010, 20:47

gustos hmmmmm.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu praz si branza de capra