Placinta cu dovlecei, ciuperci si rosii cherry

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2017 | 3868 vizualizari

 

Va invit sa incercati si voi una dintre placintele noastre preferate. Se pregateste rapid si e delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 150 g faina
  • 50 ml ulei de masline
  • 70 g parmezan
  • 100 g cascaval
  • 1 borcan de ciuperci
  • 200 g rosii cherry
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovlecei, ciuperci si rosii cherry:

Cureti dovleceii si morcovii si ii dai pe razatoarea mica. Tai ciupercile marunt. Razi cascavalul.

Intr-un vas, amesteci dovleceii si morcovii rasi ( inainte de a adauga dovleceii, ii storci bine ca sa elimini apa de vegetatie), ciupercile, patrunjelul, parmezanul si amesteci bine. Adaugi sare si piper dupa gust.

Separat bati ouale cu un praf de sare si cu uleiul de masline si le adaugi peste compozitia de dovlecei, apoi adaugi cascavalul ras si amesteci. Adaugi faina cernuta si amesteci pana se omogenizeaza compozitia, apoi o torni in tava tapetata cu hartie de copt.

Coci placinta la 180°C, in cuptorul preincalzit, pentru 55-60 de minute, pana se rumeneste frumos.

 O lasi sa se raceasca putin apoi o tai felii si o servesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovlecei, ciuperci si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ardei gras si rosii