Placinta cu dovleac DUKAN

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 18 Noi 2014 | 5597 vizualizari

 

Croaziera !

 

INGREDIENTE

  • Pt blat.
  • 5 oua
  • 9 linguri tarate ovaz
  • 250 g branzica degresata
  • Un praf copt
  • Pt umplutura.
  • 1 kg dovleac ras
  • Indulcitor dupa gust
  • Esenta vanilie
  • Scortisoara.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovleac DUKAN:

Pregatim blatul ,unde se amesteca toate ingredientele de mai sus ,unde obtinem o compozitie densa pe care o lasam 30 min la odihna pt a se unfla taratele.

Pe o tava de copt invelita cu hartie adaugam jumatate din compozitie si o dam la cuptor pana nu mai este asa lichida, pt circa 10 min.

Intre timp calim dovleacul cu indulcitorul esenta si scortisoara, pana ce acesta se inmoaie .

Odata ingrosat putin blatul scoatem din cuptor adaugam peste el dovleacul calit,intindem uniform si adaugam si compozitia ramasa. 

Dam la cuptor pana se rumeneste.

Deasupra am presurat putin indulcitor praf.

 Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovleac DUKAN" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

babi5 1

18.11.2014, 15:15

Bunica 1

18.11.2014, 16:08

Buna ,buna!

tanyapatap 1

24.11.2014, 21:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]