Placinta cu branza si spanac

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2011 | 6683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 g spanac – congelat
  • 120 g smantana
  • 50 ml apa
  • 800 g branza (eu am pus telemea si mozzaralla in portii egale)
  • 100 g mozzarella pentru toping
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 1 pachet foi placinta
  • ulei pentru uns foile
Portii: 24
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si spanac:

Punem la fiert spanacul congelat in apa si adaugam smantana. Lasam sa fiarba pana nu se evapora apa. Punem sare si piper si amestecam. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca. Intre timp radem branzeturile. Le amestecam cu 4 oua intregi. Amestecam foarte bine pentru a se omogeniza compozitia. Acum amestecam bine compozitia din branza si oua cu spanacul. Luam cate 4 foi si le ungem cu ulei. Punem intr-o tava 2 foi, spanacul peste acestea si iar un rand de foi. Daca vreti puteti face intr-o tava mai mica si atunci puneti mai multe randuri de foi si de spanac.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza, piept de pui si conopida