Pizza"Calzone"

de Dea_Dea in Pizza, 9 Oct 2013 | 4297 vizualizari

 

tot pizza , ca ne era dor :))

 

INGREDIENTE

ALUAT
  • 10-12 linguri de faina
  • un praf de sare
  • 250-300 ml apa calduta
  • 20 gr drojdie proaspata
  • 2 linguri ulei
SOS
  • 100 ml ketchup
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
MAI AVEM NEVOIE DE :
  • 100 gr salam de vara uscat
  • o bucata carnat pikant
  • 100 gr sunca
  • 4-5 ciuperci
  • 1 ardei kapia
  • 150 gr cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza"Calzone":

Aluatul: Faina cu sarea se pun in castron. Drojdia se dizolva in putina apa calduta si se pune peste faina. Apa se adauga pe rand si se framanta pana obtinem un aluat ce poate fi intins. Se adauga uleiul, se framanta pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30-40 min.

Sosul Se pune ketchup-ul in cratita , se condimenteaza cu sare, piper, busuios si oregano , si se lasa sa dea un clocot.Salamul, sunca, carnatul, ardeiul si cuipercile se taie felii. Cascavalul se rade.

Asamblare

Se ia cate o bucata de aluat si se intinde o foaie mai mica , se unge cu sos si se pune sunca , carnat si salam, doar pe jumatate.Se pun ciupercile si ardeiul.Se presara cascaval ras.Se impatura in doua si se pune in tava cu hartie de copt.Se da la cuptor la foc potrivit 20 -25 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza"Calzone"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Alina26 1

09.10.2013, 11:40

foarte buna!!!

RoXx 1

09.10.2013, 13:14

laura_n 1

09.10.2013, 17:35

m-ati innebunit cu calzonata asta, tre sa o fac si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]