Pizza fara blat

de lia maria in Pizza, 7 Mar 2011 | 7280 vizualizari

 

O pizza delicioasa, foarte usor si rapid de facut, pentru toti iubitorii acestui preparat.

 

INGREDIENTE

  •   200g piept de pui fiert
  • 1 fir de praz
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei iute rosu ( sau kapia)
  • 1 rosie
  • 200g telemea
  • 50g cascaval
  • 4 oua
  • 50g pesmet
  • 60g unt

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza fara blat:

Pieptul de pui il taiem in cuburi maricele. Prazul si ceapa le taiem felii. Patrunjelul il tocam marunt. Cascavalul il dam pe razatoarea mica. Branza o taiem cubulete sau o maruntim. Ardeiul il curatam de seminte si-l tocam marunt. Oule le batem putin cu furculita. Rosia o feliem.

Ungem tava cu 30g unt si o tapetam cu pesmetul.

Intr-o tigaie, punem restul de unt la incins, adaugam prazul, ceapa si ardeiul, calim putin aprox. 2’, adaugam branza si bucatile de carne, amestecam si mai lasam putin ca toate aromele sa se patrunda(inca aprox. 2-3’). La final adaugam ouale si ¾ din patrunjelul tocat, amestecam de 2-3 ori si luam tigaia de pe flacara.

Rasturnam amestecul in tava, aranjam deasupra feliile de rosie, apoi presaram cascavalul, restul de patrunjel si dam la cuptor pentru 20’.

Cu o paleta, scoatem pizza din tava , o asezam pe platou si servim imediat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza fara blat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu porumb si sunculita taraneasca