Pizza cu blat pufos

de robert_b in Pizza, 15 Noi 2014 | 11144 vizualizari

 

O reteta perfecta pentru o zi in care chiar esti binedispus! >:D<
M-am chinuit foarte mult la poze ca sa fie foarte clare,poate poate mi-o garanteaza si mie,Gusti!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • faina cat cuprinde-
  • 1 cub drojdie
  • 2 linguri zahar
  • 2 oua
  • 6 linguri ulei
  • 2 cani cu apa calduta
  • Dressing:
  • 100 gr. carnaciori
  • 200 gr. branza
  • 100 gr. salam de vara
  • 50 gr. cascaval
  • sos de rosii
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat pufos:

Mai intai pregatim toate ingredientele necesare. Apoi, drojdia se freaca cu zaharul pana ce devine lichida. Apoi se adauga ouale si uleiul. Se amesteca bine, dupa care se adauga apa si faina. Compozitia nu trebuie sa fie foarte tare. Aluatul astfel obtinut, se imparte egal in 2 bucati. Se intinde fiecare bucata si se pune in tava, se inteapa cu furculita peste tot. Carnaciori si salamul se taie cubulete. Branza si cascavalul se rad, iar apoi se pune putin sos de rosii pe aluat, dupa care salamul, carnaciorii, branza si cascavalul. Se da la cuptor, la foc potrivit, circa 25-30 minute, sau pana cand devine crocant pe margini.

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice alte ingrediente pentru dressing

2

Cantitatea de aluat este pentru 2 tavi

3

Maslinele se pot adauga optional

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat pufos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza Margherita