Pizza "Altfel"

de madi_marin in Pizza, 27 Ian 2010 | 71827 vizualizari

 

E delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 250 g mezel (eu am avut o sunca crud - uscata)
  • 4 oua
  • 100 g telemea rasa marunt
  • branza cu mucegai ( sau cascaval)
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • 10 felii paine + 4 felii
  • condimente pentru pizza
  • ceapa verde (eu am avut uscata)
  • sare
  • piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza "Altfel":

Se desface bulionul in apa si se amesteca cu condimentele pentru pizza si cu putina sare. Cele 4 felii (de preferat paine mai veche ) se taie cuburi si se dau rapid prin sosul de rosii. Se asaza frumos pe fundul vasului termorezistent uns cu putin ulei si tapetat cu faina. Deasupra se toarna mai putin de jumatate din ouale batute ca pentru omleta, se presara ceapa verde, putina branza rasa, jumatate din cantitatea de mezel maruntit.

Peste ce am pregatit inainte se asaza feliile intregi unse cu suc de rosii preparat inainte si cu putin ou batut . Pe fiecare felie se pune cate o felie intreaga de mezel. Se stropesc cu restul de suc de rosii, se pun cubulete de branza cu mucegai (sau cascaval), se presara iar cu ceapa verde si piper si se da vasul la cuptor pentru 20-25 de minute. Se serveste cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza "Altfel"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
pizza cu blat de franzela