Pizza a la danu

de danucrazyone in Pizza, 3 Oct 2013 | 3132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente aluat
  • 500gr faina
  • 300ml apa calduta
  • 30gr drojdie
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingurite zahar
  • 2 lingurite sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • Ingrediente topping
  • cascaval
  • branza telemea
  • carnati afumati picanti
  • sunca
  • salam uscat
  • ciuperci proaspete
  • ardei kapia
  • porumb
  • Ingrediente sos rosu pizza
  • 500 ml bulion
  • 100gr masline
  • oregano
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • Ingrediente sos alb pizza
  • 300gr maioneza
  • 200ml smantana
  • tarhon
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar
  • 1lingura sos soya
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza a la danu:

Se amesteca intr-un vas laptele,drojdia,uleiul,zaharul si se lasa 10 minute deoparte

Se amesteca faina cu sarea ,apa ,si maiaua (de mai sus)si framantam un aluat mai moale pe care il punem la dospit  30 de minute intr-un vas acoperit

Sos rosu- amestecam in blender bulionul, maslinele ,oregano,sare si piper pana la omogenizare

Sos alb-amestecam maioneza cu smantana,tarhonul,sarea ,piperul, zaharul si sossul soya cu telul 

Luam 300 gr de aluat pe care il intindem cu mana si formam un blat .

Pe blat punem sos rosu ,cascavalul ras , telemeaua rasa ,carnurile ,ciupercile ardeii si porumbul cam in aceasta ordine si dam la cuptor aproximativ 10 minute (in functie de cuptorul fiecaruia).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza a la danu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]