Piure de cartofi bicolor

de Razvan Constantinescu in Mancaruri de legume, 11 Ian 2018 | 5291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Piure mov:
  • 250 g cartofi mov
  • apa cat sa ii acopere (150-200 ml)
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingura ulei
  • Piure galben:
  • 300 g cartofi albi
  • apa cat sa ii acopere (200-250 ml)
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi bicolor:

Se curata cartofii de coaja, se spala si se pun in vase diferite. Se pune apa peste ei, cat sa ii acopere. Se adauga sarea si uleiul in fiecare vas. Se fierb cartofii, amestecand prin ei din cand in cand. Daca este necesar, se mai adauga apa.

Atunci cand cartofii sunt foarte bine fierti, iar apa este scazuta, acestia se iau de pe foc si se zdrobesc in vasul in care au fiert.

Pentru servire se combina cele doua culori de piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi bicolor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura