Piure ardelenesc inverzit

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2010 | 4636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 3 linguri de unt
  • 1 pahar de lapte
  • 2 linguri branza de vaci
  • 3 linguri spanac fiert si tocat
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure ardelenesc inverzit:

Se fierb cartofii in coaja sau se curata si se taie cubulete si se fierb asa. Se dau pe razatoarea mare si se terciuesc.

Se incalzeste laptele si se amesteca cu sare cat va place, iar untul se freaca cu branza scursa bine.

Se pune laptele si untul in cartofi si se amesteca bine. Se adauga si spanacul si se mai amesteca oleaca, apoi e gata!

TIPS-URI

1

In loc de spanac puteti adauga verdeata tocata de care va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure ardelenesc inverzit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateu de ficat