Pilaf cu aripioare de pui

de violeta30 in Pui, 19 Apr 2016 | 3824 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-6 aripioare de pui
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • o cana mare de orez
  • 3 cani de apa
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu aripioare de pui:

Oparim aripioarele si aruncam apa. Punem 3 cani de apa la fiert si adaugam aripioarele oparite, ceapa, morcovul si sare dupa gust sau delikat. Cand da in clocot, adaugam orezul si lasam la foc mic acoperit fara sa amestecam in el. Cand incepe sa se lege, mai lasam putin, apoi oprim focul si adaugam piper si patrunjel tocat.

Se serveste cu salata sau muraturi.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

daca aripioarele nu au grasime, putem adauga ulei sau grasime de gaina - de preferat pentru gustul delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Orez cu piept de pui si legume