Piftie de pui

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2014 | 4658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi de pui
  • un plic gelatina praf
  • 2 lingurite praf de usturoi
  • sare , piper , vegeta
  • 100 ml apa pentru gelatina
  • apa pentru fiert pulpele
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de pui:

Incepem prin clatirea pulpelor;

Le punem intr-o oala  , punem apa cat sa acopere carnea si dam la fiert ;

Lasam sa fiarba pana se da jos carnea usor de pe os ;

Cand au fiert , scoatem pulpele si le lasam la racit ;

Dam jos carnea de pe os si o rupem marunt ;

In apa in care au fiert pulpele adaugam usturoi , vegeta , sare , piper si turnam peste carne ;

Gelatina o amestecam cu apa si lasam sa stea asa cca 8-10 minute ;

Dam gelatina amestecata cu apa la foc mic , lasam cca 5 minute si turnam peste carne ; Dam la frigider pana aceasta s-a intarit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Racituri de pui