Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ana in Curcan, 13 Apr 2010 | 4132 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: piftele, carne tocata, retete Curcan
Tocam carnea ,eu am pus piept cu gusa ,amestecam cu ouale si condimente.
Formam bilute potrivite le dam prin faina si le prajim in baie de ulei .
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
de Oana 9
de mihaelar63 9
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 08:53
ieri la 09:10
pe 09.06 la 10:35
pe 06.06 la 13:47
pe 06.06 la 12:34
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
Bucataras
RODIMUR
vasimur
MotanLaOale
trifadalia 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Adi75 1
popa_georgeta_elisabeta 1
Rocsi 9
1252 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Constelatialeu 9
vasimur 4
196 puncte
RODIMUR 8
186 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!