Piftele la cuptor

de ana in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2010 | 7612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata (vita si porc)
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2 felii de paine
  • 50 ml lapte
  • 1 legatura patrunjel
  • sare,piper,cimbru,pasta de ardei iute
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele la cuptor:

Carnea o amestecam cu ceapa tocata fin,usturoiul painea inmuiata in lapte ,patrunjelul tocat ,ouale si condimentele .

Compozitia obtinuta o tinem la rece 30 de minute apoi o modelam si asezam piftelele obtinute in tava unsa cu ulei .Cocem la foc mare pe treapta de sus a cuptorului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne