Piept de rata sous vide, sos de ciocolata neagra si panna cotta cu hrean

de Brindusa in Rata, 14 Ian 2012 | 13895 vizualizari

COMENTARII (35)

marcela1979 1

14.01.2012, 12:23

arata super bine si cred ca e si foarte gustoasa bafta la concurs

gaby_duceag 1

14.01.2012, 12:41

chiar e de mare clasa.
bravo Brindusa.

Ana_Maria269 1

14.01.2012, 12:48

suuuper bun

Cristi Roman 1

14.01.2012, 12:51

Foarte frumos, chiar sunt impresionat. De aceea intru acum si pe linkul tau si las comentariu si acolo. Sa ai un weekend minunat .

Ligia Bxl 1

14.01.2012, 13:17

bravo si succes si eu vreau sa te ajut ce trebuie sa fac?

deyutzky 1

14.01.2012, 13:20

Mitinita 1

14.01.2012, 13:25

superba reteta!!!

Ina 1

14.01.2012, 13:48

Fara cuvinte Asta, da reteta de concurs

alldaycooking 1

14.01.2012, 13:57

Multa bafta, reteta e absolut perfecta!

Oana 1

14.01.2012, 15:19

Exceptionala! Nota 10 cu felicitari!

Brindusa 1

14.01.2012, 15:19

Multumesc dragii mei

Brindusa 1

14.01.2012, 15:20

Criss 1

14.01.2012, 15:40

Waw, ce prezentare! Demna de un bucatar francez.
Succes la concurs.

mirela0911 1

14.01.2012, 16:11

o reteta deosebita Felicitari si bafta la concurs!

adry88 1

14.01.2012, 16:19

frumoasa prezentarea

corina241 1

14.01.2012, 16:30

bunnnnn de tot!!!!!!
sigur voi lasa un vot

Mihaela11_jo 1

14.01.2012, 16:41

Un deliciu
Bafta

laylalala 1

14.01.2012, 16:43

LUK 1

14.01.2012, 17:41

interesanta reteta..prezentarea e super

Anamaria7 1

14.01.2012, 18:12

uuu, ce mortaaaal

danakarin 1

14.01.2012, 18:26

Foarte rafinat

MotanLaOale 1

14.01.2012, 18:29

Lau 1

14.01.2012, 19:12

am vazuto si pe blog superb arata

Rocsi 1

14.01.2012, 20:07

nu pot decat sa te felicit!!bravo!!!!

lacri 1

14.01.2012, 21:20

Felicitari!Am intrat si pe blog ca de altfel si pe facebook!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]