Piept de rata cu cartofi la slow cooker Crock-Pot

de Gabriela_Gh in Slow Cooker, 18 Feb 2019 | 5887 vizualizari

 

 In general nu-mi place pieptul de pasare. Exceptie de la regula face pieptul de rata si mai ales daca este de tara.

 

INGREDIENTE

  • un piept de rata de tara
  • 4 cartofi potrivit de mari
  • 50 gr unt
  • 10 gr sare
  • piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de rata cu cartofi la slow cooker Crock-Pot:

Curatam si taiem rondele (groase cam de 5 mm) cartofii. Punem mai intai in oala untul. Adaugam cartofii si asezam piptul de rata deasupra cu pielea in sus. Presaram sarea si piperul.

Pornim slow cookerul Crock-Pot, setam functia high pentru 3.5 ore. Dupa ce este gata, portionam pieptul de rata, servim cu cartofi si garnitura la alegere. Eu am ales ardei capia copti.

Sa aveti pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de rata cu cartofi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de vitel la slow cooker Crock-Pot 4,7 L