Piept de pui si sos de smantana cu cascaval

de gaby_duceag in Paste, 15 Mai 2011 | 14188 vizualizari

 

Piept de pui cu sos de smantana, minunat alaturi de paste sau piure!

 

INGREDIENTE

  • o ceapa rosie
  • 2 catei usturoi
  • 100 gr cascaval
  • busuioc (dupa gust)
  • sare
  • piper
  • 300 gr smantana
  • un piept de pui
  • 50 ml lapte

in plus 400 gr paste

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui si sos de smantana cu cascaval:

Intr-o lingura de unt se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul zdrobit.
Se lasa 1 minut si se adauga un piept de pui taiat cubulete.
Se rumenesc bucatile de piept de pui, frumos, pe toate partile apoi se adauga smantana si laptele.
Se lasa la foc mic 7-8 minute.
Se adauga cascavalul taiat bucati, busuiocul, sare si piper.
Se lasa pana ce se topeste cascavalul si se opreste focul.

Pastele se fierb conform timpului indicat pe punga , in apa clocotita cu sare. (eu le las putin mai mult)
Se pun in strecuratoare si se trec pe sub jetul de apa rece.

Se aseaza paste in farfurie si deasupra piept de pui cu sos.
Pofta buna!
Ai mei au lasat farfuriile goale!

TIPS-URI

1

o reteta cu piept de pui nu poate fi decat savurata daca stim sa combinam alaturi ingrediente cu gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui si sos de smantana cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de pasare