Piept de pui pe pat de cartofi la cuptor

de Lau in Pui, 8 Mai 2011 | 4772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 kg cartofi
  • condimente
  • 100 ml vin
  • 200 ml apa
  • 2 foi de dafin
  • 100 ml ulei
  • 3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pe pat de cartofi la cuptor:

se curata cartofii si se spala dupa care se taie si se aseaza in tava. Se condimenteaza

se curata pieptul de piele si se spala, dupa care se taie bucati se condimenteaza si se aseaza peste cartofi

se curata usturoiul si se taie marunt dupa care se adauga in tava, se adauga si restul ingredinetelor si se da la cuptor 40-45 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pe pat de cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos dulce acrisor