Piept de pui la tigaie cu spanac

de Valclaudia in Pui, 4 Mai 2015 | 4399 vizualizari

 

Dukan (croaiera)_ se poate servi in zilele PL

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • sare si piper dupa gust
  • cca 200 g spanac proaspat
  • 1 legatura marar proaspat
  • 1 ridiche rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la tigaie cu spanac:

Spalam pieptul de pui, apoi il tamponam cu hartie absorbanta.

Taiem carnea cubulete, o asezam in tigaia antiaderenta si presaram putin marar verde proaspat tocat, sare si piper dupa gust.

Lasam sa se gateasca 10 minute la foc iute pana se rumenesc bucatelele de carne pe toate partile.

Le scoatem apoi pe o farfurie iar in aceeasi tigaie punem spanacul proaspat spalat in mai multe ape, rupt bucati sau taiat fasii.

Presaram un praf de sare si unul de piper alb peste spanac, il gatim doua minute la foc iute.

Servim bucatelele de carne cu spanac si ridiche rosie, toate acestea asezonate cu marar verde proaspat tocat din belsug...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la tigaie cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci gratinat