Piept de pui la gratar si salata de conopida si brocoli

de Alina26 in Mancaruri cu carne, 17 Apr 2013 | 6852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g piept de pui (doua felii)
  • 300g brocoli
  • 300g conopida
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • usturoi praf
  • o lingurita boia de ardei dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar si salata de conopida si brocoli:

1.Punem o oala cu apa si sare la fiert.Curatam si spalam brocolii si conopida,ii facem buchetele si cand apa incepe sa fiarba punem mai intai la fiert conopida.Cand s-a fiert o lasam la scurs si la racit.Adaugam si brocolii.Cand s-au fiert ii punem si pe acestia la scurs.

2.Punem o tigaie grill la incins.Pregatim carnea,punem sare,piper,usturoi praf,boia si o punem la prajit.Intoarcem si pe partea cealalta.Cand s-a prajit o luam din tigaie si o punem pe farfurie.

3.Intr-un bol punem brocolii.conopida si condimentam cu sare,ulei de masline,zeama de lamaie(nu puneti toata,puneti rand pe rand si gustati) si mestecati.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar si salata de conopida si brocoli" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]