Piept de pui la gratar cu miere

de luminita20_2006 in Pui, 8 Iun 2010 | 6547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de piept pui
  • -2 linguri miere
  • -1 lingura sos soia
  • -1 lingura otet balsamic
  • -sare, piper
  • Garnitura:
  • amestec de legume
  • -cartofi gratinati cu parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu miere:

Carnea de pui se cresteaza .Se face un amestec din 2 linguri de miere de albini, 1 otet balsamic si una de sos soia si sare, piper.Se incinge gratarul si se pune pipetul de pui iar in timpul coacerii se unge pipetul de pui cu ajutorul unei pensule cu amestecul obtinut.

Garnitura
1.Cartofi gratinati cu parmezan
Se curata cartofii de coaja si se taie felii de marimi porivite se aseaza intr-un vas rezistant la temeratura ridicata , se stropesc cu ulei si se condimenteaza fiecare srat de cartofi ci sare si piper si desigur cu parmezan ras. Se acopera totul cu staniol si se da la cuptor 35 min apoi se ia staniolul si se mai lasa 10 min sa prinda o crusta.
2. Amestec de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]