Piept de pui la gratar

de adela1981 in Pui, 6 Oct 2012 | 3024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr piept de pui dezosat si fara piele
  • sare, piper negru
  • boia de ardei iute
  • cativa stropi de ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar:

Pieptul de pui se taie in felii cat mai subtiri .
Se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei iute si se stropesc cu cativa stropi de ulei de masline.
Se dau o ora la rece.
Apoi se frig pe gratar (eu am facut pe gratarul aragazului).
Asta este tot, serviti cu o portie de risotto cu legume si aveti un pranz minunat.

Pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar, cu cartofi natur si sos de mustar si miere