Piept de pui in stil milanez

de gaby_duceag in Pui, 14 Apr 2010 | 9962 vizualizari

 

e modul in care prefer preparat pieptul de pui.simplu si bun

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • doua felii feta de capra(in reteta originala e mozarella,eu aici nu gasesc:P)
  • doua felii rosie
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • pesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in stil milanez:

dezosati pieptul de pui incat sa obtineti doua bucati intregi de piept pe care le sectionati intr-o laterala obtinand doua "buzunarele"

le umpleti cu  rosie, feta si busuioc

condimentati cu sare si piper,le dati apoi prin pesmet si  le introduceti la cuptor intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu unsa cu ulei

acoperiti cu folie pt 20minute apoi luati folia,le invartiti pe cealalta parte si le lasati pana ce se rumenesc frumos

eu le-am servit alaturi de cartofi fierti cu unt si castraveciori

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in stil milanez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui aromat