Piept de pui in stil milanez

de gaby_duceag in Pui, 14 Apr 2010 | 10460 vizualizari

 

e modul in care prefer preparat pieptul de pui.simplu si bun

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • doua felii feta de capra(in reteta originala e mozarella,eu aici nu gasesc:P)
  • doua felii rosie
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • pesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in stil milanez:

dezosati pieptul de pui incat sa obtineti doua bucati intregi de piept pe care le sectionati intr-o laterala obtinand doua "buzunarele"

le umpleti cu  rosie, feta si busuioc

condimentati cu sare si piper,le dati apoi prin pesmet si  le introduceti la cuptor intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu unsa cu ulei

acoperiti cu folie pt 20minute apoi luati folia,le invartiti pe cealalta parte si le lasati pana ce se rumenesc frumos

eu le-am servit alaturi de cartofi fierti cu unt si castraveciori

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in stil milanez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]