Piept de pui fript cu sos de roșii și măsline verzi

de Satisfyyourcravings in Pui, 24 Feb 2013 | 4406 vizualizari

 

Acest preparat este foarte gustos și potrivit pentru serile în familie.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fără piele și os, tăiat longitudinal în două bucăți egale
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă roșie mică, tocată fin
  • 2 căței de usturoi
  • 1 cutie roșii decojite în bulion, tocate în cuburi
  • 1 lingură oțet balsamic
  • 2 linguri măsline verzi umplute cu ardei
  • 200 ml supă pui
  • 7 frunze de busuioc proaspete
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui fript cu sos de roșii și măsline verzi:

Puiul de prăjește într-o tigaie cu ulei de măsline pe o singură parte 4-5 minute. Se întoarce, se adaugă ceapa și se mai prăjește 4-5 minute. Se scoate pieptul de pui deoparte, iar în tigaie se adaugă usturoiul. Se gătește până când ceapa s-a înmuiat. 

Se adaugă roșiile, oțetul, măslinele, supa și jumătate din cantitatea de busuioc în tigaie împreună cu sare și piper. Se fierbe la foc mic 7-8 minute. Se așează puiul înapoi în tigaie, se acoperă și se lasă la gătit încă 5 minute. La final se adaugă restul de busuioc. 

Se servește cald.

TIPS-URI

1

O porție are în jur de 350 de calorii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui fript cu sos de roșii și măsline verzi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]