Piept de pui cu sos si paste

de Zamfira in Paste, 23 Sep 2012 | 6470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 lingurite mustar
  • 1 pahar apa
  • sare, piper
  • 2 lingurite boia dulce
  • chilli
  • ulei de masline
  • masline negre
  • leustean verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos si paste:

Spalam si portionam pieptul de pui (cuburi). Tocam marunt ceapa, usturoiul si ardeiul rosu. Punem ulei de masline intr-o tigaie si calim putin ceapa, usturoiul si ardeiul (2 minute), apoi adaugam bucatelele de piept de pui, sare si piper. Timp de prajire (5 minute) pana cand carnea devine deschisa la culoare. Adaugam mustar, boia dulce si un pahar cu apa, lasam totul sa fiarba la foc foarte mic inca 5 minute.

Fierbem pastele, am folosit paste colorate cu legume. Dupa ce au fiert, le-am strecurat si le-am adaugat in sosul anterior pregatit. Amestecam totul si la servire adaugam masline negre si leustean verde sau patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos si paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu pui si sos de rosii